3 Gezondheidstips met Kokosnoot Bliss

Een zeer waardevol maar betaalbaar product voor een goede gezondheid is de kokosnoot Bliss van ATT.
De combinatie van Tachyon (nulpuntenergie) en zeer hoge kwaliteit kokosnootolie zorgt voor een
heerlijke en zeer gezonde toevoeging aan ons dagelijks leven.
Wij gebruiken de kokosnoot Bliss tijdens behandelingen en verwerken het in onze eigen producten.
Ondanks dat kokosnootolie redelijk bekend is krijgen we vragen over de voordelen en gebruik.

Kokosnoot Bliss Tips

Tachyon Massage
Masseer een dun laagje kokosnoot Bliss op de huid waar je klachten hebt. Indien je een wondje hebt, masseer je om de plek heen. Masseer 6 keer van het hart af en 3 keer naar het hart toe. Doe dit 9 keer. Masseer je een grotere oppervlakte dan kun je vooraf onze natuurlijke scrub gebruiken. De Tachyon energie en de krachtige werking van kokos zijn een weldaad voor je lichaam.
Detox start in je mond
Wanneer je ’s morgens opstaat neem je één eetlepel Bliss in je mond. Laat het smelten en spoel het door je hele mond en tussen je tanden door. Doe dit ongeveer 20 minuten tot de olie dun en wit is geworden. In deze 20 minuten ontgift je en trek je ongewenste bacteriën uit je mond. Spuug daarna de Bliss uit in een de bakje of in de tuin, niet in de gootsteen! Spoel je mond met warm water en poets je tanden met fluor-vrije tandpasta.
Gezond door te eten
Kokosnoot Bliss is goed voor je hersenfunctie, cholesterol en hormoonbalans. Regelmatig horen wij dat de Bliss een boost geeft aan de weerstand. Neem dagelijks een tot twee eetlepels. Gebruik het bijvoorbeeld als boter of verwerk het in gezonde recepten.

HANMEDA SHOP TIP!

Dit product is op voorraad en te koop bij onze locatie en de webshop