Tach-O-Puur

Tach-O-Puur water laadt de energetische velden van elke cel in je lichaam. Verstoringen in de subtiele energievelden verdwijnen. Dat resulteert in een stralende en goede gezondheid . De verhoogde trilling in je bloedbaan laat je lichaam aan een fysieke en emotionele ontgifting beginnen. Het gevolg is dat het lichaam terugkeert naar zijn natuurlijke staat.

 

ONTGIFTEN – GENEZING – ZIEKTE – LUSTELOOSHEID

 

Tach-O-Puur is door de uitvinder in de VS getachyoniseerd. Het water is natuurlijk en gemakkelijk in het gebruik. het is fantastisch om bij ondersteuning bij elk genezingsproces of groeiproces te gebruiken. Neem de druppeltjes opgelost  in wat water in om je lichaam te ontgiften of genezing te bevorderen.

Voeg één of een paar druppeltjes toe aan het drinkwater van je huisdier bij ziekte of lusteloosheid. Voeg enkele druppeltjes van het water toe aan de drinkbeker van je kind of baby om het welzijn op school of de opvang te waarborgen.

Ingrediënten
Gezuiverd getachyoniseerd water.

Dosering
Om bijverschijnselen als hoofdpijn en sterke emotionele reacties te voorkomen, is het belangrijk dat het ontgiftingsproces niet te snel gaat. Aangeraden wordt om te beginnen met twee tot drie keer per dag 5 druppels tussen de maaltijden door. Voor het onderhoud worden drie keer per dag 15 tot 30 druppels aanbevolen.  Houd – voor een optimaal resultaat – de druppels 20 seconden onder de tong alvorens door te slikken.